Hotel Edem
Hotel Edem
Hotel Edem
Hotel Edem
Hotel Edem
Hotel Edem
Hotel Edem
+ -

Онлайн книга

\/

Hotel Edem

Побег в Лутра Pozar

Hotel Edem

Hotel Edem

Хотел Едем е земен рай, построен в полите на планината, намиращ се на само на 1 km. разстояние от минералните извори на Позар.

Неговите 18 стаи - апартамента, единият от които е за хора с увреждания, са специално създадени за хора, които знаят напълно значението на добрата почивка и приятно прекараното време.

Дори и най-взискателните гости ще бъдат удовлетворени от нашето традиционно гостоприемство и приятелски настроен персонал.

Всички наши стаи - апартаменти предлагат LCD телевизор, баня с вана, удобни легла, 13 от тях са с камина, 3 от тях са с баня с хидромасажна и един от тях има хидромасажна в стаята за отдих на небето!

В хотела има зала за закуска, където можете да опитате вкусната традиционна кухня на баба, като и домашно приготвени сладкиши и традиционните макаронени изделия направени с домашни яйца.

В непосредствена близост до залата за закуска има просторен хол с камина, където можете да се насладите на горещо кафе или студено питие с изглед към заснежените върхове на планината Ворас (Kaimaktsalan).

Хотелът предлага и рум-сервиз, както и голям паркинг.

Ние сме отворени през цялата година. Информирайте се за нашите специални оферти, от понеделник до четвъртък.

Смотреть более Просмотр менее

Подпишитесь на нашу рассылку для большего количества новостей и предложений

All rights reserved www.pozarhotel.net 2021 | created by | ΛΟΥΤΡΑ ΠΟΖΑΡ | Loutra Pozar Hotels